A továbbképzés célja a résztvevő pedagógusok elméleti és módszertani ismereteinek bővítése volt a kreatív technikák alkalmazási lehetőségeiről a személyiségfejlesztésben. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy a pedagógusok művészettörténeti példákon keresztül ismerjék meg a különböző önkifejezési formákat, váljanak képessé felismerni a tehetséges gyermekeket, és segíteni tudják őket képességeik kibontakoztatásában.

 

kreatív képzés 1

 

30 órás akkreditált képzésünkön a résztvevők ismereteket szerezhettek egyes művészeti ágakhoz kapcsolódó terápiás módszerekről, azok hatásmechanizmusáról, általános és tantermi felhasználási formáiról, így új ismereteik által tovább bővíthetik pedagógiai eszköztárukat.
További célunk volt a kreatív, aktivitást igénylő feladatokon keresztül a szempontváltás facilitálása, a művészeti formák új megvilágításba helyezése, valamint annak elérése, hogy maguk a résztvevők is megtapasztalják a felszabadult, gátlások nélküli alkotás örömét és felébredjen szunnyadó kreativitásuk.

kreatív képzés 2

Elmondhatjuk, hogy a fenti célok maximálisan megvalósultak az Újbudai Cseperedő Óvodában 2017. május 18-19-20-án sikeresen lezajlott képzésünkön. A résztvevők nagyon meg voltak elégedve, hasznos szakmai ismeretet szereztek a jó hangulatú képzésen.

Kategória: Hírek