Valljuk be, néha igencsak elbizonytalanodott, szakmájukban akár vezető pozíciót is betöltő Anyukák és Apukák keresik a választ életük egyik, talán legfontosabb kérdésére: hogyan neveljük BOLDOG gyerekeket?

A kérdésre sokszor meggondolatlan válasz születik, nem megfelelő személyek magyarázzák, erőltetik megoldásaikat. A Felelős Szülők Iskolája azonban nem megfejtésre, hanem iránymutatásra vállalkozik. A szombat délutáni „szülőokosító” alatt fejlesztő-játszóház fogadja gyermekeket, így tehát jöhet akár az egész család is. 

Süveges Gergő, közéleti személyiség – Nagyüzem az őrültek házában – család, öröm, boldogság 
2012. január 21. – 17.00 óra 

Süveges Gergő a celeb lét és a magánélet egyensúlyáról tart majd előadást. Tíz éve dolgozik az MTV-nél – oda pedig a Duna TV-től hajózott át -, pályáját nemcsak blog bejegyzésekkel, a Nagy Könyvvel, vagy éppen a választási műsor levezetésével szakította meg, hiszen miután 2000-ben feleségül vette menyasszonyát, négy gyermekük született: két lány és két fiú. Hogy férhet össze a karrier és nagycsaládos apa szerep? Hol és hogyan érzi jól magát? Miből merít erőt és hogyan adja át? – ezekről és hasonló kérdésekről hallhatunk élvezetes élménybeszámolót a bérletes előadássorozat utolsó estéjén, az IBS-ben. dr. 

Bóna László – Gyermekek és a homeopátia 
2012. február 3. – 18.00 óra 

Minden felelős szülő találkozott már a gyógyszerek problémájával. Betegség esetén adjak e gyógyszert a gyermekemnek? Hiszen sok esetben a gyógyszer hatóanyaga erős vegyszer. Felmerül a kérdés, hogy vajon hosszú távon nem ártok-e saját gyermekemnek azzal, hogy erős anyagokkal kezelem a betegsége tüneteit? A másik lehetséges út a homeopátia. Rendkívül nagy hígításban szinte mikroszkopikus jelenlétben van vegyszer a homeopátiás készítményekben. Nem ártalmas, de vajon használ? Elegendő-e a beteg gyermek kezeléséhez? Mi nem szeretnénk, ezt a vitát eldönteni döntsék el a nézők. Meghívtuk az ország egyik legszakavatottabb homeopátiás szakértőjét, aki mesél e kíméletes gyógymódról.

A rendezvényekre szakmai jegy igényelhető 700 Ft/db áron! 
Ehhez kérjük, írjon e-mailt az info@felelosszulokiskolaja.hu címre!


Info: www.felelosszulokiskolaja.hu 
Jegyek: www.jegymester.hu 
Cím: IBS, Bp. II.ker. Tárogató út 2-4.