Internetes szavazást indított honlapján a pozsonyi állatkert, amely így kíván nevet választani a nyáron született nőstény vöröspandakölyöknek.

A kis vöröspanda, más néven vörös macskamedve, még júniusban látta meg a napvilágot, de mivel anyja eddig nem engedte megközelíteni, nemét csak a napokban sikerült kideríteni. A születése óta eltelt időszakban a pandalány, amely fajának első itt született példánya, a pozsonyi állatkert látogatóinak kedvencévé vált. 

Az állatkert honlapján (www.zoobratislava.sk) hozzáférhető szavazólapon nyolc potencionális név valamelyikére lehet voksolni. A szavazás október végéig tart, és utána derül ki, hogy a kis pandalány a Kioko (boldog), a Keiko (áldott), az Aiko (szeretett kicsi), a Bao (kincs), a Dawei (tökéletes), a Ting Ting (varázslatos), a Žužu vagy a Koby nevek melyikét viseli majd. A pozsonyi állatkertben két éve tartanak vörös pandákat. A nyáron született kölyökpanda anyját, Cocót a zágrábi állatkertből, apját Pungot pedig a belgiumi Cambron állatkertjéből kapták 2011-ben. 

A vörös panda a macskamedvefélék családjába tartozó egyetlen ma élő faj. A vadászat miatt mára nagyon megritkult szabadon élő állománya a Himalájában él, a fajt néhány éve a súlyosan veszélyeztetett kategóriába sorolták.