Nagy sikerrel lezajlott január derekán A gyermekek napközbeni ellátásának aktuális kérdései elnevezésű konferenciánk. A részvételüket jelzők több mint 90% -a megjelent, és remek tanácsokkal, hasznos információkkal térhetett haza. Neves előadóink kitértek a három új bölcsőde típusra vonatkozó előírásokra, jogszabályokra, de részletes tájékoztatást adtak a Pedagógus Életpálya modell törvényi hátteréről, az érintett munkakörökről, végzettségekről, valamint a minősítésben részt vevők lehetőségeiről is.

 

 

 

 

20170119_120141

Óriási érdeklődés övezte “A gyermekek napközbeni ellátásának aktuális kérdései” című konferenciánkat

 

Kovácsné Bárány Ildikó, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Népesedés- és Gyermekügyi Főosztályának osztályvezetője és Bata Teodóra gyógypedagógus-logopédus, SNI-s integrációs szaktanácsadó, közoktatási szakértő, minden részletre kitért szakmai előadásában. A finom falatok és kellemes frissítők után interaktív munkacsoportban folytatódott a tanácskozás.

 

 

 

20170119_123229

A finom falatok után az interaktivitásé volt a főszerep

 

Dr. Mátay Katalinnal, a Magyarországi Családi Napközik Közhasznú Egyesületének elnökével kiegészülve immár három előadó adott választ a résztvevők kérdéseire. Az előadások után rendezett interaktív munkacsoportban az egyénileg feltett kérdések révén sok közös, másokat is érintő kérdéses szituációra kaptak a résztvevők szakértőink által megfelelő megoldási javaslatot.

 

 

 

20170119_135322

A résztvevők a konferencia második felében feltehették felmerült kérdéseiket

 

Szerencsére vendégeinktől is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk:

 

„És azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy köszönjük a lehetőséget is és  bízunk benne, hogy a jövőben még sok, ehhez hasonló,  bölcsődéket is érintő képzésen tudunk részt venni!”
 

„Egy nagyon értékes napon vettünk tegnap részt!!!”
 

Bízunk benne, hogy következő rendezvényünkön Önt is résztvevőink között üdvözölhetjük majd!

Kattintson ide és ismerje meg aktuális továbbképzési, tréning és konferencia portfóliónkat.

 

Kategória: Egyéb