Az MME Kétéltű–és Hüllővédelmi Szakosztálya a hagyományokhoz hűen 2017-ben is rajzpályázatot hirdet „Magyarország kék békája” címmel.
Várják olyan alkotókedvű gyerekek és felnőttek jelentkezését, akiktől nem áll távol a kétéltűek világa.

 

Hogy ki is a rajzpályázat főszereplője? Nem más, mint a mocsári béka. Itt többet megtudhatsz róla! Alkotásra fel!

 

Az elkészült rajzok 5 kategóriában kerülnek majd értékelésre, óvodás, alsó- és felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriákban, amelyekben az első három, legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzák.

 

 

A pályázatok beküldési határideje: 2017. április 21., péntek

 

HOGYAN LEHET PÁLYÁZNI?

  • papíron, kézzel készített rajzokat fogadnak el (alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll, vagy ezek ötvözése)
  • a rajz mérete A4-es méretű legyen
  • gyermekenként kizárólag 1 db pályázatot fogadnak el
  • csak egyénileg lehet pályázni
  • a rajzot (eredetit, nem másolatot) kérik részükre megküldeni postán A4-es borítékban nem összehajtva, a nevezési határidőig (a rajzot nem tudják visszapostázni) a rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora a nevezési kategória pontos megjelölésével, szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe.Lássunk egy példát: Pályázó adatai: Béka Breck Béla, 10 éves, 5.b osztály, felső tagozat, Szülő adatai: Béka B. Béláné, +36……, brekeke@beka.hu; 8888 Nádas, Békalencse utca 88.
  • a pályamű postázásával úgy tekintik, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon, honlapokon való megjelenéséhez
  • óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik a részükre, a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora (kategória) és a szülő elérhetősége

HOVA KELL KÜLDENI AZ ELKÉSZÜLT RAJZOT?

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület
Postacím: 1536 Budapest, Pf. 283;
A borítékra írják rá: „Magyarország kék békája”

A DÍJAZÁS SZEMPONTJAI:

Minden kategóriában a 3 legszebbnek, legötletesebbnek ítélt pályamunkát díjazzák a bírák értékelései alapján.
Az idei évben először, a felső tagozatos és a középiskolás kategóriában (12-16 éves korosztályból), a rajzot beküldők között a pályázat lezárása után Herpetológiai tábor (Herptábor) 50 %-os részvételi kedvezményt sorsolnak ki azok között, akik a rajz hátulján feltüntetik részvételi szándékukat.
Aki részt kíván venni a sorsoláson írja rá a rajzára:”Herptábor 2017”

DÍJAK:

Minden kategória díjazottjainak a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által felajánlott nyereményeket postázzák.A nyerteseket e-mailen vagy telefonon és a honlapunkon tájékoztatják a további teendőkről. Ha kérdése merül fel a pályázattal kapcsolatban, az alábbi e-mail címre írhat: rajzpalyazatkhvsz@gmail.com

Jó munkát kívánunk!

 

Forrás: mme.hu

Kategória: Pályázatok