A TOP Gradus Kft. 2011. óta foglalkozik játékforgalmazással, kínálatukban több mint 14.000 termék van, melyek száma évről-évre nő. Ismerik és forgalmazzák a magyar gyártók, hangszer- és sporteszközgyártók, játékfejlesztők, fejlesztőpedagógusok termékeit.

Játékaik megválasztásánál mindig fontos szempont a minőség, és az, hogy az egyes eszközök minél több készségterületet fejlesszenek. Termékeik fejlesztik többek között az érzelmi intelligenciát, a kreativitást, logikát, a mozgást, úgy, hogy a gyermek közben ne érezze kötelező dolognak a foglalkozást, hanem élvezze, szeresse azt.
Népszerű logikai és készségfejlesztők, mozgásfejlesztők, megfigyelést fejlesztők, szortírozást fejlesztők, beszédfejlesztők, finommotorikai és kooperációs játékok, nyelvi és matematika társasjátékok, vizuális nevelési eszközök is megtalálhatóak webshopjukban.

Számos oktatási intézménnyel állnak kapcsolatban, számukra több sikeres pályázati eszközbeszerzést bonyolítottak le. Intézményi vásárlóik munkáját több módon igyekeznek támogatni.

10 éves tapasztalatuk és a velük kapcsolatban álló, végzett és gyakorlott fejlesztő pedagógusaik segítségével több szakmai anyagot is megjelentetnek, illetve saját játékokat is fejlesztenek. Játékaik összeállításánál szakemberek segítségét, mentorálását is folyamatosan igénybe veszik.

 

Óvodáknak összeállított ajánlatuk itt érhető el:

Jatekliget Katalogus 2021
Jatekliget Katalogus 2021
Jatekliget_katalogus_2021.pdf
46.6 MiB
365 Letöltés
Részletek