A Játékliget (www.jatekliget.hu) forgalmazza a BS Toys márkájú termékeket. A BS Toys termékek megálmodói több mint tíz éve azon dolgoznak, hogy minden korosztályt játékra ösztönözzenek, így természetesen választékukban megtalálhatóak az óvodásoknak szóló játékok is. Céljuk, hogy a BS Toys kiváló minőségű, oktató jellegű játékok elismert márkája legyen.


Meggyőződésük, hogy a gyermekek egészségéhez és fejlődéséhez a játék elengedhetetlen. Emellett minden gyermek egészsége és annak megőrzése fontos, ma még inkább, mint eddig bármikor. A számítógépek, táblagépek és okos telefonok egyre vonzóbbak a gyerekek számára, de a BS Toys termékek tervezői és forgalmazói azt szeretnék, amit a pedagógusok, szülők, és a Játékliget is szeretne elérni, hogy a gyerekek legalább annyira élvezzék a “valódi” játékokat, mint a táblagépeiket.

Eszközeik segítségével megvalósulhat a játék, a mozgás és a tanulás hármasa egyszerre. Az ügyességi játékok, mint az akadálypálya és limbo, a karikadobáló játék fából, a fogócska játék, a gumiszalag, a nyári sí, a célbadobó játék, az amőba, a kötélhúzó szett mind-mind olyan játék, amelyek segítségével a szabadban játszva, mozogva fejleszthetik készségeiket a gyerekek, mindezt úgy, hogy a felnőttek is jól szórakoznak. Játékaik összehozzák az óvodai csoportot vagy az egész családot, a kicsik és a nagyok felszabadultan együtt nevetnek, játszanak.

Van játékuk, amely a matematikai fejlesztést segíti (krokodil szerkója), amely a tájékozódást fejleszti (keresd a krokodil zokniját), más termékek a logikát (utazó játékkészlet), az ügyességet (a cápák, az elefántok, az almaszedés, a zöldségek csipeszes játék) teszik próbára. Memóriajátékukat, kirakóikat, dominójukat és építőjátékukat a minőségi kivitelezés emeli ki a hasonló termékek közül.

Mottójuk: játssz, nevess, mozogj, tanulj, tedd ezáltal szebbé, vidámabbá a világot!

 

A Játékliget 2021-es óvodai katalógusa több BS Toys terméket is tartalmaz. Kérésre szívesen küldünk nyomtatott katalógust!

Óvodáknak összeállított ajánlatuk itt érhető el:

 

A teljes kínálat pedig itt érhető el: https://www.jatekliget.hu/jatek-markak/bs-toys-695