Tavasszal, a tanév vége felé közeledve egyre inkább jellemzővé válhat a pedagógusok körében a kiégés veszélye. A hosszú, szünet nélkül töltött időszak nem csak a gyerekek, de a nevelőik számára is megterhelő. Online képzéseink közül kiválasztottuk azokat, amelyek átsegíthetik kollégáinkat a nehezebb időszakokon – és ezekből most 40% kedvezményt is adunk! Ezek a képzések 15 kreditpontot érnek. A képzések kreditpontjai kizárólag a pedagógusok továbbképzési rendszerébe számíthatók be!

Kiégés felismerése és kezelésének lehetőségei – online képzés

Az alábbi tananyag segít felismerni saját stressztüneteinket, majd olyan megoldási javaslatokat kínál, amelyek alkalmazásával pozitívan befolyásolható stressz-szintünk, elkerülhető a kiégés.

A mindennapi munkáját segíti azzal, hogy előbb a stressz alapjaival, a stressztünetekkel, a munkahelyi stresszel, majd a stressz és a betegség kapcsolatával, később a stressz menedzselésével, a kiégéssel, annak tüneteivel, lefolyásával és prognózisával foglalkozik, végül azonnal használható gyakorlatokon keresztül mutatja be a stresszmenedzsmenthez, a kiégéskezeléshez használható technikákat.

 

21.900 Ft helyett
most csak 13.140 Ft! –> Tovább a képzéshez!

 

Karriertervezés, karriermódosítás: hogyan? – online képzés

A Karriertervezés, karriermódosítás: hogyan? című tananyag célja, hogy felhasználójának naprakész tudást adjon a karriertervezés elméleti hátteréről és alkalmazott technikáiról.

Ennek érdekében előbb a személyes életút és a karrierfolyamat összefüggéseit elemzi, majd az énazonos pályaidentitás kérdéseire ad választ, később az életútelemzés tipológiájával foglalkozik, és a legfontosabb karrierfelfogásokat mutatja be.

Foglalkozik a női és férfi karrierfolyamat különbségeivel, a karriersiker élményével, végül az önmenedzselés alkalmazott technikáit részletezi és irodalomjegyzékkel segíti a felhasználó munkáját.

 

21.900 Ft helyett
most csak 13.140 Ft! –> Tovább a képzéshez!

 

Munka és magánélet összehangolása, munka és család online képzés

A munka és a család két fontos része az emberi életnek, amelyek a legnagyobb szervezőerővel bírnak. Összeegyeztetésük nehéz feladat, hiszen rengeteg olyan elvárás fogalmazódhat meg, amelyeket össze kell hangolni és ezek gyakran ütköznek egymással. Ezek az elvárások tartalmazzák az elvárt viselkedési mintákat, így rengeteg potenciális konfliktust hordoznak magukban.

 

21.900 Ft helyett
most csak 13.140 Ft! –> Tovább a képzéshez!

 

Személyes fejlődési elvárások, önmegvalósítás – hogyan feleljünk meg ezeknek? – online képzés

Abraham Maslow szinte már közhelyszerű hierarchiájának csúcsán sokak szerint az önmegvalósítás szükséglete áll. A szerző fiatal korában hitt abban, hogy az emberek csak kis százaléka önmegvalósító, megközelítésének mégis az lett a következménye, hogy a szervezetek az önmegvalósítást vagy személyes fejlesztést a szervezeti piramis tetejére helyezték, hiszen a munkahellyel kapcsolatos biztonság és a jó munkafeltételek a munkavállalók tömegeinek szükségleteit elégítik ki.

Miután a szervezetek és a munkaerőpiac egyre inkább globálissá vált, a vállalatok a személyes fejlődés felelősségét az egyénre helyezték át. A szervezeteknek érdemes észrevenniük, hogy a személyes fejlődés gazdasági értéket teremt, a szervezeti eredményesség nem a top menedzser bölcsességéből ered, sokkal inkább a munkavállaló kezdeményezőkészségéből, kreativitásából és tudásából.

 

21.900 Ft helyett
most csak 13.140 Ft! –> Tovább a képzéshez!

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000955