Kötetünk szerzője, Dr. Horváth-Sarrodi Andrea már orvostanhallgatóként is egészségfejlesztéssel foglalkozott, ma pedig orvostanhallgatókat tanít a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Fontosnak tartja, hogy az új generációkhoz vezető csatornákon keresztül innovatív, hatásos eszközökkel serkentse a fiatalokat (is) az egészséges életmódra, életvitelre.

 

A hiánypótló kiadványunk egyedülállóan bőséges játékgyűjtemény, mely segítséget nyújt ahhoz, hogy az egészséges életmódra nevelés játékos formában valósulhasson meg az óvodai és kisiskolás mindennapokban.

A játékok közt vannak csapatban és egyénileg végezhető feladatok is. A leírások előtt feltüntetjük az ajánlott korosztályt, a játékban résztvevők szükséges számát, az eszközigényt, és a játék egészségnevelési célját is.

A lényeg a játék, és hogy jól érezzék magukat – az átadni kívánt információ csak így épül be megfelelően a személyiségükbe. Minden nevelő személyisége más és más, de nincs két egyforma kisgyermek vagy gyermekközösség sem, ezért engedjék meg maguknak és a gyerekeknek is a rögtönzés lehetőségét. Nem működhet mindig minden egyformán, és nagyon sok jó dolgot úgy tapasztalhatunk meg, hogy valamilyen váratlan fordulat szüli azt. Kívánjuk, hogy a játékok során együtt töltött percek vidáman teljenek, valamint hogy gyűjteményünk hozzájáruljanak a jövendő generáció egészségéhez és jó közérzetéhez…

 

További információ és rendelési lehetőség: